Nie wiem czy to dobra wskazówka, ale skoro tak bardzo szukasz i nie możesz znaleźć, to jeszcze zorientuj się w jakimś rumuńskim/bułgarskim sklepie jeśli masz coś podobnego w okolicy, u nich te wszystkie 2w1/3w1, cappuccino i inne tego typu cuda w torebkach są bardzo popularne.
Ja generalnie kawy nie lubię, jeszcze taką porządną z ekspresu to ok, ale takiej rozpuszczalnej typu Jacobs/Nescafe itp. nie przełknę, a te 3w1 od biedy da się wypić, takie tam lury o smaku przesłodzonej kawy, ujdzie
KAWA NESCAFE 3w1. Czy mozna to kupic w hiszpanii i gdzie ?
Moderator: *mod
-
- c o n t e r t u l i o
Bo się temat trochę rozwinal to cos o kawie. Tak jak uwielbiałem nescafe 3w1 tak już tego nigdy do ust nie wezme. Dlaczego? Chociazby jej skład opisany na opakowaniu. Wiec i teraz zalecam wam przeczytanie tego co pijecie lub jecie. Bezkofeinowa? Czemu nie. Przerzucilem się na taka wlasnie ale 100 procentowa kawe a nie jakies siki typu 3w1. A dlaczego nie z kofeina? Bo po niej za bardzo stawia mnie na nogi a ze lubie cos pic przy filmach to bezkofeinowa w sam raz. Acha i oczywiście kawa jak i herbata bez cukru jeśli ktoś dba o zdrowie, nawet ten trzcinowy.
-
- l i t e r a t o
-
- l i t e r a t o
O, to ja odwrotnie. Nie jestem w stanie wysiedzieć na filmie i tak po prostu oglądać.
Z drugiej strony nie jestem też w stanie po prostu pedałować.
Więc te dwie rzeczy się doskonale uzupełniają
A że dziś dzień piękny i weekend długi, to idę popedałować na łonie natury
uwielbiam Hiszpanię, w Polsce już zimno ponoć jak diabli.

A że dziś dzień piękny i weekend długi, to idę popedałować na łonie natury

-
- n o v a t o
- Kontaktowanie:
KAWA NESCAFE 3w1 Czy mozna to kupic w hiszpanii i gdzie
Ciszej nad tą trumną...
Nie często ubarwia historyjki, ale na ogół temat przewodni się zgadza. Mi też brzmi to raczej realistycznie, niż jak czysty wymysł prozatorski.
Nie często ubarwia historyjki, ale na ogół temat przewodni się zgadza. Mi też brzmi to raczej realistycznie, niż jak czysty wymysł prozatorski.
Re:
Cauliflowerpl pisze:O, to ja odwrotnie. Nie jestem w stanie wysiedzieć na filmie i tak po prostu oglądać.
A że dziś dzień piękny i weekend długi, to idę popedałować na łonie naturyuwielbiam Hiszpanię, w Polsce już zimno ponoć jak diabli.
Mi to filmy się ogląda najlepiej samemu, jak nikt mnie nie rozprasza.